tisdag 13 september 2011

The Peugeot commercial and the longboard scene

Tycker det är svinkul att Peugeot-reklamen jag är med i uppmärksammas mycket i longboardsammanhang. Den prids i racerfart med hjälp av sociala medier. För longboardscenen är det ganska betydelsefullt då ett känt bilmärke som Peugoet väljer att marknadsföra sig med longboard i sin kampanj. Reklamen visas mycket i de svenska TV-kanalerna vilket i sin tur når ut till en stor publik. Gratis marknadsföring or what?
Longboard är en väldigt mycket mandominerad sport vilket är tråkigt. Hoppas innerligt att fler tjejer hoppar på denna trend och fortsätter att åka eftersom longboard är en sport som bara växer och växer. Och det här skriver jag inte bara för att ha fler tjejer att åka med, utan den där frihetskänslan när man carvar ner för en backe eller den där känslan när man övar och övar och tillslut sätter tricket är obekrivligt. Tycker alla borde testa åtminstone. Du behöver inte vara det minsta atletiskt för att kunna stå på en bräda. Balansen kommer med tiden. Det handlar bara om din inställning; att inte ge upp!

För er tjejer som åker eller är sugna på att börja åka. Joina Longboard Girls Crew Sweden på Facebook! Där kan ni hooka upp med andra åkare, få tips eller bara var en del av LCG-gänget :)



Här är när några sidor som har skrivit om reklamen.

http://www.wheelbasemag.com/wheelbasemag-news/video-europea-car-commercial-featuring-downhill-skateboarding/

http://www.mylifeonboard.net/2011/09/12/longboarding-with-peugeot-308-car-commercial/

http://www.longboardism.com/2011/09/car-commercial-featuring-girls-on-longboard-hold-on-something-looks-familiar.html

Bloggen:http://thisislongboarding.tumblr.com/post/9432075734/skincut-here-is-the-final-cut-of-the-commercial

True story. Reklamfilmen är inspirerad av Juan Rayos som förövrigt är sjukt skillad! Dock är det inte den första "Tjej på longboardfilm som har gjorts". Här hans fina film Carving the mountains




För er som inte sett reklamfilmen för Peugeot å ser den ur såhär:


Hade inte varit fel med lite slides och cross stepping-scener i den också!

Nu ska jag ta tag i det tråkiga som bör göra innan en långresa. Nämligen reseförsäkring. Jobbig kostnad, men det är bra att ha med tanke på "extreme sports" - aktiviteterna som surfing, bungy jump, longboardåkning och dykning som kommer att göras under resan.

PEACE

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar