fredag 9 september 2011

Deadline and Gili Trawangan

E-logistics and e-business deadline. Bäst under press. Nu kör vi!

- Men först lite bilder från i somras; Gili Trawangan, Indonesien
 Ön du åker till för att chilla, snorkla/dyka och röka på/äta svamp! Inga bilar eller mopeder finns där. Vill du ta dig fram får du haffa en häst&vagn eller hyra en cykel. Eller varför inte gå runt ön på 45 min? Ta en Bintang vid solnedgången, eller går till Reaggebaren och socialisera dig med andra backpackers. Är du sugen på världens godaste tjocka pannkakor av sitt slag? Ta dig till Art Market och hitta pannkaksståndet som ligger längst mot kanten. Helt OUTSTANDING! Och för en billig slant som 10 000 indonesia rupiah (ca 8 kronor). Du blir mätt på en hel. Råkar det vara så att du måste äta riktig mat också så finns det massa stånd som har vanlig indomat för inga pengar alls. MISSA INTE chicken sattay med jordnötsås bara ;)
Vill du ha gratis kokosnötter, gå in mot ön och bli vän med några locals. Och när du ändå är där, ta kort på alla söta kossor!

Surf? Nä, det det svek när jag var där. Och surfa rev på lågvatten är inte min grej. Enligt säkra källor ska G Trawangan leverera. Kanske nästa gång?



1 kommentar: